HVORFOR TAGE AFSTED?
 

1/4

Når man er en lille, frivillig skriveklub på KUA uden det store netværk kan det være en stor mundfuld at få arrangementer op at stå. Derfor glæder vi os meget til at deltage i konferencen og lære fra alle dem, så har begået fejlene én gang før.

Alma Bay
CREATIVE WRITING, Københavns Universitet

Fantastisk initiativ. 
Det bliver lærerigt og meget meningsfuldt i forhold til vores videre arbejde. Vi forventer at sende en lille delegation.

Christian Vilhelm Nielsen, kursistrådsformand
Nordvestsjællands Hf&VUC

 

På Viborg Katedralskole prioriterer vi elevengagement højt. Derfor sender vi også en stor gruppe af vores elever afsted, så de kan få de rigtige redskaber, udveksle erfaringer og komme retur til skolen med motivationen for at skabe nogle gode arrangementer for deres medstuderende.

 

Vi sender elever afsted fra vores café-udvalg, festudvalg, elevudvalg og vores kostkollegie. Vi tror på, at vores arrangementer bliver bedst, når de bliver skabt af de unge til de unge. Inspiratorium giver de unge kompetencerne til netop det.

 

Vi ønsker at give vores elever kompetencerne, netværket og motivationen til at skabe gode ting på Viborg Katedralskole – og de fællesskaber, de bliver en del af i fremtiden.

Kirstine Møgelbjerg Østrup, Viborg Katedralskole

Vi glæder os så meget til at etablere et netværk blandt andre skoleaviser og skabe det rum for erfaringsudveksling som altid har manglet...
.
Livia Lund, Alberte Sol & Julie Klareskov
Skoleavisen, Sankt Annæ Gymnasium

JEG VIL VIDE MERE - HOLD MIG OPDATERET!