top of page

VIDENSKAB I MUNDRETTE BIDDER

INSPIRATORIUM har udviklet IO – et mobilvenligt campus-magasin – som giver instituttets VIPs – alt fra Phd'er til professorer – mulighed for at formidle hvad de har gang i for tiden.

HVORFOR?
Relationen mellem den studerende og instituttet er afgørende i en fastholdelsesindsats, så INSPIRATORIUM har prøvet at sætte denne på formel. I dette arbejde opdagede vi blandt andet at... 


Et vigtigt, men overset, led i ligningen er relationen mellem de studerende og instituttets videnskabelige personale – forskerne.

Denne relation beskrives af de fleste studerende som svag, ofte ikke-eksisterende. Vi oplever 3-4-5 forskere til forelæsninger pr. semester – og læser yderligere en håndfuld. Men vi aner ikke hvad de laver lige nu.
 
MUNDRETTE BIDDER
Lad os da gøre noget ved det, sagde vi, og skabte IO. 

Det mobile format er optimalt til, at vores faglige forbilleder kan inspirere os uden at afsætte timer til at skrive artikler eller gæsteforelæse – eller at vi skal bruge endnu flere timer på læsesalen.

IO udfylder tomrummet mellem ku.dk, KU-Net, UNIAVISEN og de sociale medier. 

 

TEMATIKKER
At være kilde
Presseskik & -etik
Skarpvinkling

Giv instituttets VIP'er og studerende adgang til et praktisk online-kursus i de 'ikke-akademiske' genrer, så de kan trænge igennem til de forskellige medietyper. Få input fra mediernes egne eksperter, der giver gode råd og gennemgår dos n' don'ts i de gængse kommunikations-genrer.

ONLINEKURSUS I KOMMUNIKATION

Bjarne Corydon, chefredaktør på Dagbladet Børsen

GENRER
Kronik
Baggrunds-artikel

Fag-artikel
Essay
Debatindlæg
Kommentaren
Interview
Podcast
Pressemeddelelse


 

MEDIER
Dagblade
Erhvervsmedier
Fagblade
Fagblade
TV
Radio
Livsstils-medier
Kultur-medier

COMING UP:

KURSUSINDHOLD

BIDRAGSYDERE

Få din videnskab ud!

bottom of page